Quan encara no ha començat la campanya electoral fem un repàs als temes que més afecten la ciutadania, el dia a dia de les persones. Analitzem la resposta que ofereixen els partits polítics amb representació parlamentària als reptes de l’educació.
 

Quan encara no ha començat la campanya electoral fem un repàs als temes que més afecten la ciutadania, el dia a dia de les persones. Quina resposta ofereixen els partits polítics amb representació parlamentària a qüestions com la dependència, la qualitat de l’ensenyament, la sanitat, els problemes d’habitatge o els serveis socials? En parlem amb polítics que ara tenen responsabilitats en el Govern Valencià i amb altres que aspiren a tindre’n després de les eleccions. Posem dades damunt de la taula i contem històries que posen cara i nom i cognoms a les necessitats de la ciutadania. Analitzem aquestes dades i valoracions amb Concha Andrés, en representació del PSPV-PSOE; José Juan Zaplana, en nom del Partit Popular; Vicent Marzà, per part de Compromís; Tony Woodward, a proposta de Ciutadans; i Rosa Pérez Garijo, del grup Unides Podem-Esquerra Unida.

 

Quan encara no ha començat la campanya electoral fem un repàs als temes que més afecten la ciutadania, el dia a dia de les persones. Analitzem la resposta que ofereixen els partits polítics amb representació parlamentària als problemes d’habitatge.

 

Quan encara no ha començat la campanya electoral fem un repàs als temes que més afecten la ciutadania, el dia a dia de les persones. Analitzem la resposta que ofereixen els partits polítics amb representació parlamentària als reptes de la sanitat.

 

Quan encara no ha començat la campanya electoral fem un repàs als temes que més afecten la ciutadania, el dia a dia de les persones. Analitzem la resposta que ofereixen els partits polítics amb representació parlamentària a les polítiques LGTBI.

 

Quan encara no ha començat la campanya electoral fem un repàs als temes que més afecten la ciutadania, el dia a dia de les persones. Analitzem la resposta que ofereixen els partits polítics amb representació parlamentària a les polítiques de dependència.

 

Ens acostem a les eleccions autonòmiques i volem saber quines són les propostes ciutadanes dels partits. En aquest programa ens centrarem en les polítiques econòmiques. Parlarem d’ocupació, d’indústria, d’infraestructures i d’una qüestió que és transversal a totes les polítiques: el finançament estatal de la Comunitat Valenciana. Com cada setmana, posarem dades damunt la taula i escoltarem històries contades en primera persona. En el debat de ‘La Qüestió’ participaran representants de tots els partits polítics presents a les Corts valencianes. Aitana Mas per Compromís, Vicent Soler pel PSPV, Rubén Ibáñez pel Partit Popular, Ferran Martínez per Podem i Emigdio Tormo per Ciutadans.

 

Ens acostem a les eleccions autonòmiques i volem saber quines són les propostes ciutadanes dels partits. Com cada setmana, posarem dades damunt la taula i escoltarem històries contades en primera persona. En el debat de ‘La Qüestió’ participaran representants de tots els partits polítics presents a les Corts valencianes. Aitana Mas per Compromís, Vicent Soler pel PSPV, Rubén Ibáñez pel Partit Popular, Ferran Martínez per Podem i Emigdio Tormo per Ciutadans. En aquest programa ens centrarem en les polítiques econòmiques. Parlem, entre d’altres, de les noves economies digitals.

 

Ens acostem a les eleccions autonòmiques i volem saber quines són les propostes ciutadanes dels partits. Com cada setmana, posarem dades damunt la taula i escoltarem històries contades en primera persona. En el debat de ‘La Qüestió’ participaran representants de tots els partits polítics presents a les Corts valencianes. Aitana Mas per Compromís, Vicent Soler pel PSPV, Rubén Ibáñez pel Partit Popular, Ferran Martínez per Podem i Emigdio Tormo per Ciutadans. En aquest programa ens centrarem en les polítiques econòmiques. Parlem, entre d’altres, dels sectors productius i el camp.

 

Ens acostem a les eleccions autonòmiques i volem saber quines són les propostes ciutadanes dels partits. Com cada setmana, posarem dades damunt la taula i escoltarem històries contades en primera persona. En el debat de ‘La Qüestió’ participaran representants de tots els partits polítics presents a les Corts valencianes. Aitana Mas per Compromís, Vicent Soler pel PSPV, Rubén Ibáñez pel Partit Popular, Ferran Martínez per Podem i Emigdio Tormo per Ciutadans. En aquest programa ens centrarem en les polítiques econòmiques. Parlem, entre d’altres, d’ocupació.

 

Ens acostem a les eleccions autonòmiques i volem saber quines són les propostes ciutadanes dels partits. Com cada setmana, posarem dades damunt la taula i escoltarem històries contades en primera persona. En el debat de ‘La Qüestió’ participaran representants de tots els partits polítics presents a les Corts valencianes. Aitana Mas per Compromís, Vicent Soler pel PSPV, Rubén Ibáñez pel Partit Popular, Ferran Martínez per Podem i Emigdio Tormo per Ciutadans. En aquest programa ens centrarem en les polítiques econòmiques. Parlem, entre d’altres, d’infraestructures.

 

Ens acostem a les eleccions autonòmiques i volem saber quines són les propostes ciutadanes dels partits. Com cada setmana, posarem dades damunt la taula i escoltarem històries contades en primera persona. En el debat de ‘La Qüestió’ participaran representants de tots els partits polítics presents a les Corts valencianes. Aitana Mas per Compromís, Vicent Soler pel PSPV, Rubén Ibáñez pel Partit Popular, Ferran Martínez per Podem i Emigdio Tormo per Ciutadans. En aquest programa ens centrarem en les polítiques econòmiques. Parlarem d’ocupació, d’indústria, d’infraestructures i d’una qüestió que és transversal a totes les polítiques: el finançament estatal de la Comunitat Valenciana.